Zaandam Noord
Kogerveld
Team Dec 2017

Het Sociaal Wijkteam Zaandam Noord-Kogerveld: voor al uw vragen over welzijn - zorg - werk & inkomen - wonen en gezinsrelaties

HetSociaalWijkteamZaandamNoord-Kogerveld:vooraluwvragenoverwelzijn-zorg-werk&inkomen-wonenengezinsrelaties

Wij zijn er voor u én de wijk!

Vindt u het lastig om uw huishouden of financiën op orde te brengen? Bent u op zoek naar een baan? Of zorgt u dagelijks voor een ziek familielid en kunt u wel wat ondersteuning gebruiken? Dan kunt u terecht bij het Sociaal Wijkteam! Wij kunnen u helpen bij al uw vragen op het gebied van welzijn, zorg, werk & inkomen, wonen en gezinsrelaties.

Als Sociaal Wijkteam helpen wij u om zelf een oplossing te vinden. Zo kunt u bijvoorbeeld ondersteuning krijgen van mensen uit de buurt of vrijwilligers. Als dat niet lukt, zorgen wij voor professionele ondersteuning op maat. Dat gebeurt dan samen met één contactpersoon, op basis van één plan voor u of uw familie.

Bij het Wijkteam kunt u niet alleen terecht voor uw eigen vragen, maar ook wanneer u zich wilt inzetten voor de buurt. Heeft u ideeën of wensen voor de wijk? Laat het ons weten! Wij kunnen u ondersteuning bieden bij het uitvoeren en realiseren ervan.

Op 25 mei zijn wij gesloten wegens Hemelvaartsdag.  - See more at: /wormerveer/#sthash.jUk8eOSK.dpuf
Op 25 mei zijn wij gesloten wegens Hemelvaartsdag.  - See more at: /wormerveer/#sthash.jUk8eOSK.dpuf
Op 25 mei zijn wij gesloten wegens Hemelvaartsdag.  - See more at: /wormerveer/#sthash.jUk8eOSK.dpuf
Op 25 mei zijn wij gesloten wegens Hemelvaartsdag.  - See more at: /wormerveer/#sthash.jUk8eOSK.dpuf

Adres
Drielse Wetering 49
1509 KP Zaandam Noord Kogerveld
Telefoon:   088 – 2001072 


Update:

Wij zijn tijdens de feestdagen (25 en 26 december 2017 + 1 januari 2018) gesloten.


Tijdens de Kerstvakantie van 25 december 2017 tot en met 8 januari 2018 zijn de locaties De Hoed en De Hofwijk gesloten.


 

Ondersteuning bij uw gesprek

 

Als u op gesprek gaat bij een Sociaal Wijkteam, is het vaak prettig om iemand naar het gesprek mee te nemen. Dit kan een vriend of familielid zijn, maar u kunt daarnaast ook gratis een getrainde medewerker vragen om u belangeloos te helpen. Zij helpen u met informatie en advies en werken onafhankelijk van het Sociaal Wijkteam. U kunt kiezen uit een ervaringsdeskundige GGZ, een medewerker van MEE Amstel en Zaan of een Vrijwillige Ouderen Adviseur.

Onafhankelijke ondersteuning

Buuv.nu, sociale marktplaats voor en door buurtbewoners

 

buuv.nu is de sociale marktplaats voor en door bewoners van Zaanstad. BUUV draait om dingen die je als buurt- of stadsgenoten voor elkaar kunt doen. Dit kan van alles zijn: koken, samen iets ondernemen, de hond uitlaten, een lift naar de huisarts, een klusje in huis of de tuin, hulp met computers, en ga zo maar door. Bij BUUV kunt u vragen en aanbieden.

 

Bekijk hier de website van buuv.nu

Bekijk onze introductievideo

 

Maak kennis met de Sociale Wijkteams. In deze video ziet u hoe we werken en waar wij u mee kunnen helpen.

 

Bekijk hier de video
Socialekaartzaanstad2

Sociale kaart

 

Op de sociale kaart vindt u informatie en advies over wonen, welzijn en zorg in de gemeente Zaanstad. De sociale kaart wijst de weg, geeft informatie of komt met suggesties voor een oplossing. Of laat u inspireren door de ervaringsverhalen van inwoners over hoe zij onder andere om zijn gegaan met situaties als een scheiding, ouderdom of een gehandicapt kind.

http://www.socialekaartzaanstad.nl
  • welzijn
  • zorg
  • werk
  • wonen
  • inkomen