Poelenburg
Zaandam

Samen werken aan een levendige, actieve en ondersteunende wijk waar het prettig toeven is!

Samenwerkenaaneenlevendige,actieveenondersteunendewijkwaarhetprettigtoevenis!

Welkom bij het Sociaal Wijkteam van Poelenburg

Bent u op zoek naar hulp, ondersteuning, zorg of een luisterend oor? Heeft u vragen over welzijn, wonen, zorg, scholing, werk, dagbesteding, financiën, (geestelijke) gezondheid of relaties? Maakt u zich zorgen over een buur of kennis?

Of kunt u iets heel erg goed waar anderen iets aan kunnen hebben, zoals bijvoorbeeld omgaan met administratie en formulieren? Of klussen? Of leuke dingen doen? Of iets heel anders…? Het Sociaal Wijkteam pakt problemen én kansen graag samen met u aan om u (weer) op weg te helpen.

Openingstijden

Maandag tot en met donderdag is er bureaudienst. Als u nog geen contactpersoon heeft kunt u zonder afspraak binnenlopen van 09.00 uur tot 12.00 uur.

Wij zijn van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar van 09.00 tot 12.00 uur. Vanaf 12:00 uur zijn wij alleen op afspraak te bereiken.

Voor de openingstijden van de diverse molens zie het kopje ''wat doen wij''

 

Contactgegevens
Locatie: Poelenburcht  
Weerpad 1a 
1504 NX Zaandam  
Tel. 075-7271050

Stuur ons een e-mail: team10@swtzaanstad.nl

Ondersteuning bij uw gesprek

 

Als u op gesprek gaat bij een Sociaal Wijkteam, is het vaak prettig om iemand naar het gesprek mee te nemen. Dit kan een vriend of familielid zijn, maar u kunt daarnaast ook gratis een getrainde medewerker vragen om u belangeloos te helpen. Zij helpen u met informatie en advies en werken onafhankelijk van het Sociaal Wijkteam. U kunt kiezen uit een ervaringsdeskundige GGZ, een medewerker van MEE Amstel en Zaan of een Vrijwillige Ouderen Adviseur.

Onafhankelijke ondersteuning
Banner -buuv -190

Buuv.nu, sociale marktplaats voor en door buurtbewoners

 

buuv.nu is de sociale marktplaats voor en door bewoners van Zaanstad. BUUV draait om dingen die je als buurt- of stadsgenoten voor elkaar kunt doen. Dit kan van alles zijn: koken, samen iets ondernemen, de hond uitlaten, een lift naar de huisarts, een klusje in huis of de tuin, hulp met computers, en ga zo maar door. Bij BUUV kunt u vragen en aanbieden.

http://zaanstad.buuv.nu/

Bekijk onze introductievideo

 

Maak kennis met de Sociale Wijkteams. In deze video ziet u hoe we werken en waar wij u mee kunnen helpen.

 

Socialekaartzaanstad

Sociale kaart

 

Op de sociale kaart vindt u informatie en advies over wonen, welzijn en zorg in de gemeente Zaanstad. De sociale kaart wijst de weg, geeft informatie of komt met suggesties voor een oplossing. Of laat u inspireren door de ervaringsverhalen van inwoners over hoe zij onder andere om zijn gegaan met situaties als een scheiding, ouderdom of een gehandicapt kind.

http://www.socialekaartzaanstad.nl
  • welzijn
  • zorg
  • werk
  • wonen
  • inkomen