Oud Zaandijk
Oud Koog aan de Zaan
SWT Is Er Voor U

Bij ons kunt u terecht met uw vragen op het gebied van welzijn, zorg, werk & inkomen, wonen en gezinsrelaties.

Bijonskuntuterechtmetuwvragenophetgebiedvanwelzijn,zorg,werk&inkomen,wonenengezinsrelaties.

Het Sociaal Wijkteam Oud Koog Oud Zaandijk is er voor u én de wijk!

Redt u het thuis niet meer alleen? Kunt u hulp gebruiken bij administratie of bij het organiseren van de zorg in uw huis? Of wilt u graag actief zijn in werk of vrijwilligerswerk? Voor al uw vragen over Werk & Inkomen, Schulden, Wonen, Gezondheid en Welzijn kunt u bij ons terecht.

U kunt ons bereiken op onderstaande tijden:

Inloopspreekuur:

 • Maandagmiddag van 13:30 tot 16:00 uur.
 • Donderdagochtend van 9:30 tot 12:00 uur.

Wat kan ik tijdens het inloopspreekuur verwachten?

Bij het inloopsspreekuur kunt u terecht voor korte vragen. U wordt dan geholpen door één van onze gastvrouwen. Dit is een eerste aanmelding. Als er meer tijd nodig is om uw vraag te beantwoorden wordt er een aanmeldformulier ingevuld. Op basis van het formulier zal een casemanager contact met u opnemen voor een keukentafelgesprek.

Wat moet u voor het inloopspreekuur meenemen?

 • Uw burgerservice nummer. Als u een vraag heeft over bijvoorbeeld een brief of een formulier, is het handig om deze mee te nemen.
 • Uw inloggegevens voor Digid. Deze hoeft u niet af te geven! 
  Met uw inloggegevens kunt u zelf inloggen en kunnen wij u sneller helpen.

Telefonisch:

075 - 750 2380
Maandag tot en met vrijdag 09:00 tot 17:00 uur

Ons adres
Oud Koog aan de Zaan / Oud Zaandijk     
Breestraat 106         
1541 EK Koog aan de Zaan   

 

Ondersteuning bij uw gesprek

 

Als u op gesprek gaat bij een Sociaal Wijkteam, is het vaak prettig om iemand naar het gesprek mee te nemen. Dit kan een vriend of familielid zijn, maar u kunt daarnaast ook gratis een getrainde medewerker vragen om u belangeloos te helpen. Zij helpen u met informatie en advies en werken onafhankelijk van het Sociaal Wijkteam. U kunt kiezen uit een ervaringsdeskundige GGZ, een medewerker van MEE Amstel en Zaan of een Vrijwillige Ouderen Adviseur.

Informatie over onafhankelijke ondersteuning
Banner -buuv -190

Buuv.nu, sociale marktplaats voor en door buurtbewoners

 

buuv.nu is de sociale marktplaats voor en door bewoners van Zaanstad. BUUV draait om dingen die je als buurt- of stadsgenoten voor elkaar kunt doen. Dit kan van alles zijn: koken, samen iets ondernemen, de hond uitlaten, een lift naar de huisarts, een klusje in huis of de tuin, hulp met computers, en ga zo maar door. Bij BUUV kunt u vragen en aanbieden.

http://www.zaanstad.buuv.nu/

Socialekaartzaanstad2

Sociale kaart

 

Op de sociale kaart vindt u informatie en advies over wonen, welzijn en zorg in de gemeente Zaanstad. De sociale kaart wijst de weg, geeft informatie of komt met suggesties voor een oplossing. Of laat u inspireren door de ervaringsverhalen van inwoners over hoe zij onder andere om zijn gegaan met situaties als een scheiding, ouderdom of een gehandicapt kind.

http://www.socialekaartzaanstad.nl
 • welzijn
 • zorg
 • werk
 • wonen
 • inkomen

Twitter

Karen Klein Douwel @swtKoogZaandijk 1 u #Stageplek in #Wijkteam #Zaanstad! Ben je 2e/3e jaars, HBO CMV, MWD, SPH, veel leren in tof team? Mail cv + motivatie team4@swtzaanstad.nl
Aukje Schep @swtKoogZaandijk 3 u Vandaag, op de Dag van de #Mantelzorg, zetten we Zaanse mantelzorgers in het zonnetje. Dat verdienen ze! Wethouder… https://t.co/r6aMD8joZA
Jeroen Olthof @swtKoogZaandijk 8 u Vandaag de dag van de mantelzorg. Samen met de geluksprofessor Patrick van Hees en veel mantelzorgers in de Amandel… https://t.co/sAa0zt2TVf
Karen Klein Douwel @swtKoogZaandijk 5 u Bijzonder @IntegratieDiner in de wijk. Wijkbewoners ontmoeten, samen eten, elkaar beter leren kennen! #zaanstad https://t.co/QwapSvsXAa